Har du prøvet en tandbehandling i udlandet?

on March 15, 2016

Hvis du vil have flotte tænder, sker det nogle gange, at man ikke har råd til så meget andet, da tandbehandlinger herhjemme kan være rigtig dyre. Derfor kan det virke sært, at man skulle have råd til at tage til udlandet, og få lavet tænder. Når det alligevel giver mening, så er det fordi både fly og hotel er virkelig billigt, hvis man eksempelvis tager til Østeuropa. Mange danskere har gode erfaringer med, at tage til Budapest og få lavet tænder. Her findes der både tandlæger der taler dansk, og tolke, som kan hjælpe dig med at kommunikere med en tandlæge, der ikke gør. Det kan være rigtig billigt at få en tandbehandling i udlandet, også efter fly og hotel er betalt. Derudover kan det være en stor oplevelse at se et andet land, også selvom man skal have lavet tænder samtidig.

Se smukke Budapest

Der findes et par firmaer som tilbyder såkaldte tandrejser til Ungarn. Her får du fly, hotel og selvfølgelig en dygtig tandlæge i Budapest. Deres tandlæger er veluddannede og dygtige til deres arbejde, selvom de er billige. Budapest er en fantastisk by med mange historiske bygninger og seværdigheder. Se eksempelvis slottet i Budapest, hvor deres offentlige bibliotek også findes. Herudover er der gode shoppingmuligheder samt mange hyggelige caféer og restauranter. Er man klar på det, er der også et pulserende natteliv. Selv hvis man ikke selv kan nå at opleve det hele, så kan rejsen være en stor oplevelse for familien, imens man får ordnet sit gebis.

Har du prøvet en tandbehandling i udlandet?

Få fantastisk service uden at gå på kompromis med prisen

Der er en grund til, at det er så billigt. Det er langt billigere at bo i Ungarn, end i Danmark. Dette kan man udnytte til at få billigere service, selvom den er ligeså god, som den man kan få herhjemme. Det er det samme, som at køre til Tyskland og købe ind, man udnytter at landet har andre skatte- og toldregler, samt at der er forskel på, hvad ting generelt koster.

Så hvis du skal have lavet et stort indgreb, eller eventuelt flere behandlinger efter hinanden, så grib chancen for at få en fantastisk rejse ud af det. Hvis du normalt tager en rejse med familien om året, kan det være en god idé at bruge dette års ferie til noget praktisk, såsom at få lavet tænder. I fremtiden vil du kunne se tilbage på den store besparelse og glæde dig over, at du fik ordnet dine tænder billigt.

Dentatours
Dalegade 83
7000 Fredericia
Tlf: 60 17 77 07


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *