Fremhæv dit smil med tandsmykker

on November 28, 2015

Vi mennesker har altid holdt af at udsmykke vores kroppe. Nogle foretrækker eksempelvis at udsmykke deres krop med tatoveringer, mens andre foretrækker at få piercinger. Særligt for nutidens unge er, at det er blevet populært at få piercinger ved og i munden. Det kan eksempelvis dreje sig om tunge- eller læbepiercinger. Til trods for at disse piercinger ser både smarte og moderne ud, er der dog det uheldige ved dem, at man risikerer at beskadiger sine tænder. Folk der har tungepiercing har for eksempel ofte den uheldige vane, at de leger med deres piercinger, ved at kører dem op og ned af deres tænder. Heldigvis findes der en alternativ måde, hvorpå man kan fremhæve sit smil – nemlig ved hjælp af tandsmykker. I samarbejde med den eftertragtede tandklinik fra Østerbro,  “TandCity”, som er specialister i tandsmykker, vil vi i denne artikel tale nærmere om disse tandsmykker.

tandsmykker - østerbro

Hvad er et tandsmykke
Et tandsmykke er et lille smykke, som sættes fast på tandens overflade. Typisk vil man vælge at sætte smykket fast på en af de tænder, som er placeret ved siden af fortænderne. Dette skyldes, at disse tænder er de mest synlige. Dog kan man naturligvis selv vælge, hvor man ønsker at smykket skal placeres.
De fleste tandlæger, som tilbyder at stå for tandsmykker, vil have et lille udvalg af tandsmykker. Det kan eksempelvis være, at nogle af deres smykker er formet som små hjerter, små stjerner, eller måske som en lille diamant, der glimter. Derudover vil man for det meste også selv kunne vælge, om man ønsker smykket i guld- eller sølvfarvet. Dette lille tandsmykke limes fast på tandens overflade.

Fordele ved tandsmykker
Der findes flere fordele ved tandsmykker. En af de største fordele er dog, at tandsmykker ikke beskadiger tanden. Når smykket sættes fast på tanden, er det for eksempel ikke nødvendigt at bore i tanden. Nogle tandlæger vil dog vælge forsigtigt at slibe tandens overflade, for at smykket sidder bedre fast. Dog er slibningen så overfladisk, at tandens emalje ikke tager skade.
Endnu en fordel ved tandsmykker er, at tandlæge nemt og hurtigt kan fjerne smykket i tilfælde af, at man fortryder, eller hvis man ønsker at få sat et andet smykke på. På den måde slipper man således for at få ar, hvilket man eks. får hvis man tager en piercing ud.

I modsætning til piercinger er der ingen smerter forbundet med at få lavet et tandsmykke. Derudover skal man heller ikke bekymre sig om, hvorvidt man skal døje med betændelse, hvilket man oftest vil få, når man får lavet en piercing.

 

Der er således mange fordele ved at få lavet et tandsmykke, eftersom det er en nem og skånsom måde at give sit smil et ekstra pift på. I tilfælde af at du ønsker at få lavet et tandsmykke, anbefales det, at du finder en tandlæge, som har stor erfaring inden for området. Årsagen hertil er, at de oftest vil have et større udvalg af tandsmykker, og du kan herved være sikker på, at dit smykke passer til lige netop din smag. En af de tandlæger, som er specialiseret inden for tandsmykker, er den erfarne tandlæge “Alhambravej”, som har mulighed for at tilbyde dig Swarovski-tandsmykker. Ønsker du at læse mere om deres tilbud, kan du besøge deres hjemmeside, eller du kan kontakte dem inden for deres åbningstider. Bor du ikke i nærheden af denne klinik, er der ingen grund til at fortvivle  – der findes nemlig flere tandlæger rundt om i landet, som har erfaring med tandsmykker.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *