Er det farligt at få bleget sine tænder?

on January 6, 2017

tandblegning

I en tid hvor flere og flere går op i deres personlige ydre, stiger interessen for tandblegning stødt.

Men gamle metoder, der kun i sjældne tilfælde levede op til standarder, præger til stadighed opfattelsen af tandblegninger. Mange tror nemlig fejlagtigt, at tandblegning forårsager voldsomme skader på tænderne, og endnu flere afholder sig fra det på grund af frygten for, at det er farligt at få bleget sine tænder.

Men dette er langt fra tilfældet.

I dag er det nemlig muligt at få tandblegning hos en tandlæge på Nørrebrogade efter moderne teknikker og med skånsomme produkter.

Det anbefales til enhver tid, at du rådfører dig med en tandlæge, hvis du drømmer om hvidere tænder. Først og fremmest for at du kan få indsigt i grundlæggende information om tandblegning, men også for at du kan bleget dine tænder professionelt, således at du med sikkerhed har et godt resultat i vente.

Typiske årsager til ønsket om tandblegning

Mad- og drikkevarer indeholder farvestoffer, der ved hyppigt indtag kan lede til misfarvninger på tænderne. Herunder er det især vin, cola, kaffe og bær, der med deres høje farveindhold, er typiske syndere, når det kommer til misfarvninger.

Derudover er det veldokumenteret, at også rygning i høj gradmisfarver tænder.

Uanset hvad årsagen er til, at du måtte have et ønske om at få bleget dine tænder, er du ikke alene om at være træt af en misfarvet emalje – et stigende antal af både mænd og kvinder får bleget deres tænder!

Dette gør tandblegning ved dine tænder

Vil du være sikker på at få tandblegning, der virker, kan du hos en dygtig tandlæge på Nørrebrogade få tandblegning, der giver synlige resultater. Det gælder nemlig om at finde et blegeprodukt, der har den perfekte kombination af blegemiddel og slibemiddel, således at der ikke slibes unødigt på din emalje.

Dine tænders emalje – som har til opgave at beskytte dine tænder – vil under blegning unægteligt tage en smule skade, men ikke desto mindre vil det for langt de fleste ikke være et problem at få foretaget tandblegning hos tandlægen.

Under en tandblegning sker der det, at de misfarvninger, det sidder i det yderste lag af dine tænders emalje, fjernes. Hvor hvide dine tænder vil blive, afhænger af graden af farvestof, der er trængt ind i tænderne, men du vil under alle omstændigheder få synligt hvidere tænder.

Tandlæge Fadia Mekki
Nørrebrogade 157, 4. th
2200 København N
35 85 82 05


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *